Hodnocení obchodu

5,0 68 hodnocení
5
65x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RK Avatar autora Roman Kwapulinski | 15.8.2021
Doporucuji
O Avatar autora Otakar | 14.8.2021
10% cbg olej je fakt síla, příště zkusím 15tku
JL Avatar autora Jana Lojková | 14.8.2021
Spokojenost. :)
S Avatar autora Slávek | 13.8.2021
Super
K Avatar autora Karel | 11.8.2021
10/10
RZ Avatar autora Radek Zdražil | 10.8.2021
Normálně recenze nepíšu, ale tady udělám výjimku. Trpěl jsem na nespavost několik let. Známý mi doporučil kapky pharma hemp a po 14 dnech pravidelného kapání usínám do pár minut. Bylo mi doporučeno vysadit kapky za měsíc, aby efekt byl stejný, tak sem napíšu po dalším měsíci jak jsem na tom se spánkem bez kapek.
LN Avatar autora Ludmila Nováková | 9.8.2021
Rozhodovala u me cena, takze jsem musela zkusit malo procentni olej. Zkusim nasetrit a koupim priste 10%, protoze my pomohl s migrenou
K Avatar autora Kája | 7.8.2021
Nerada se rozepisuji, takže stručně: za mě a mou rodinu kvalitní produkt.
P Avatar autora Patrik | 6.8.2021
+ rychlá objednávka - není kamenná prodejna a člověk se nemůže na produkty podívat osobně
PD Avatar autora Pavel Dlouhý | 3.8.2021
Sice vyšší cena, za to výsledek mile překvapil !!
K Avatar autora Katarína | 1.8.2021
Naprostá spokojenost
L Avatar autora Lumír | 31.7.2021
Vše v pořádku.
KD Avatar autora Klára Dvorská | 30.7.2021
Za mě spokojenost s 15% olejem. Splnil, co jsem očekávala. :)
S Avatar autora Svätopluk | 29.7.2021
Zo všetkých cbd shopov je StillChill najlepší už budem nakupovať len tu právom ma 5hviedziciek. Vyskúšal som premium 24% olej a môžem len odporučiť
P Avatar autora Pavla | 28.7.2021
S tímto obchodem jsem nesmírně spokojena
PK Avatar autora Petr Kříž | 27.7.2021
10/10
L Avatar autora Laďa | 26.7.2021
Maximální spokojenost!!! používám před spaním a spánek krásně hluboký a druhý den můžu fungovat bez problémů. Nezpůsobuje mi problémy ani v kombinaci s antidepresivy.
P Avatar autora Peter | 26.7.2021
Najväčšia spokojnosť! Rýchlo vybavená objednávka, oleje voniace aj chutiace. :) odporúčam všetkými desiatimi
M Avatar autora Miloš | 25.7.2021
Bolest hlavy odezněla po pár dnech. Doporučuji.
E Avatar autora Eliška | 24.7.2021
spokojenost
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení